Протиугінний комплекс з блокіратором руля Construct для BMW 3-серії в CONSTRUCT Ательє

Купити автомобіль – це пів справи. Варто знати, що окрім цього потрібно буде також витратитися і на засоби проти викрадення вашого залізного коня.

Хотілося б відзначити, що ніяка страховка не покриє витрат, пов’язаних з викраденням машини. Навіть в разі оформлення страховки, не забувайте, що виплачують її не відразу. Так, якщо ваш автомобіль викрали, виплату компенсації доведеться почекати до тих пір, поки не закриють кримінальну справу, а це не один і не два місяці. Крім того, розмір виплат зворотньо пропорційний амортизації машини, тому вони будуть менше на 20% після першого року користування авто, і ще по 10% мінусом за кожні наступні роки. Ну і, звичайно, потрібно знати, що гроші, витрачені на оформлення КАСКО, Вам ніхто не поверне в будь-якому випадку.

Тому звернути увагу на установку протиугінних систем – це дуже важливий фактор в безпеці і безтурботній парковці авто на стоянках. Прислухайтеся до експертів, які кажуть, що витратившись один раз на протиугінний комплекс – ви заощадите і нерви, і гроші в майбутньому.  Протиугінний комплекс підбирається індивідуально під конкретну модель автомобіля.

Так куди ж краще звернутися для захисту вашого «залізного коня» і де краще встановлювати? Звичайно, таке питання краще довіряти професіоналам спеціалізованого центру. Одним з таких центрів є сертифікований авторизований інженерно-конструкторський інсталяційний центр CONSTRUCT Ательє, що діє з 2015 року на базі генерального імпортера протиугінних систем CONSTRUCT в Україні компанії SPV Company Ltd.

Саме до фахівців CONSTRUCT Ательє звернувся власник новенької BMW 3-серії для установки протиугінного комплексу, що зможе надійно захистити автомобіль від викрадення.
Спеціалістами центру було прийнято рішення додатково до електронних систем захисту, також ексклюзивно розробити і встановити блокіратор керма Construct Volant.

Протягом 3 днів були проведені всі роботи, власник залишився задоволений результатом, а технічні фахівці CONSTRUCT Ательє виконаною роботою.