Протиугінна система Safetronic для Toyota C-HR

З кожним днем кількість автовласників, що вибрали електромеханічний блокіратор Construct Safetronic постійно збільшується. Замок Safetronic поєднує в собі надійність механічного блокування зі зручністю користування електронними системами.

Відтепер власники  автомобіля Toyota C-HR, здебільшого це жінки, мають можливість захистити свого чотириколічного друга системою Construct Safetronic. Зі встановленою системою сейфтонік вже не потрібно буде кожного разу тягнутись до циліндру ключем для замикання важеля кпш в положені “паркінг”. Відтепер система це зробить самостійно, автоматично після виключення запалення автомобіля блокіратор спрацює заблокувавши роботу трансмісії, що унеможливить несанкціонований рух автомобіля чи його буксирування.

шкода блокиратор кпп защита от угонаДля розблокування замку призначений безконтактний чіп, який водій підносить до певного місця в салоні автомобіля. Під цим місцем знаходиться модуль ідентифікації, який верифікує законного користувача. Без цього процесу ідентифікації розблокувати пристрій неможливо. Пристрій ідентифікації в салоні розташовано приховано, місце знаходження знає тільки господар.
У комплекті системи SAFETRONIC два безконтактних чіпи і пластикова сервісна карта.
У виробництві застосовуються виключно спеціальні електронні та механічні вузли, розраховані на експлуатацію в екстремальних кліматичних умовах при температурі від -40 ° С до + 120 ° С.
Протиугінний пристрій Safetronic є термо- і хімічно стійким, вживані матеріали не стають крихкими навіть при охолодженні рідким азотом.

Safetronic принциповим чином підвищує комфорт управління охоронною системою автомобіля і значно знижує ймовірність його викрадення. Ви вже ніколи не відійдете від своєї машини забувши замкнути важіль КПШ. Обмежений доступ значно ускладнюють можливі спроби подолати даний пристрій.