Протиугінний блокіратор керма на Lexus LX

2.5 тонни пафосу. Рамна конструкція. Сталеве серце цього позашляховика має мінімальний обсяг 4.4 літра. Технічно цей автомобіль мало чим поступається літакам. Внутрішньо-палац шаха, розкоші йому не позичати. Все це про велетня в смокінгу на ім’я LX – Lexus LX.

Він незмінно буде притягувати погляди перехожих і інших водіїв. Емоції сторонніх спостерігачів можуть бути різними, від захоплення, до заздрості, але повірте, нікого цей позашляховик не залишить байдужим! Не винятком є і викрадачі. Це ласий шматок для злодія, але не будь якого. Викраденням таких автівок займаються виключно професіонали, що в лічені хвилини зможуть обійти штатні системи безпеки. Тому протиугінний захист для нього має бути найвищого рівня.

Виробник чеських протиугінних систем Construct доповнив свою пропозицію по цій автівці модельним блокіратором керма Volant 92-029. Встановлення масивної металевої конструкції  замка проводиться на штатні місця в кузові авто на зривне кріплення. Під охороною замок блокує поворот керма. Управління замком виключно поворотом ключа.

Встановлений замок повністю схований під пластиковими деталями, назовні в інтер’єрі помітно лише вихід личинка замка для управління.

Механічний протиугінний блокіратор Construct – надійний та довговічний, простий у користуванні, не залежить від стану аккумулятора та інших електронних систем автомобіля. Відкриття замка можливе виключно контактним способом, деактивація на відстані неможлива. Тому якщо замок Construct закрито, можна бути впевненим, що автомобіль під надійним захистом.