Модифікований SAFETRONIC на TOYOTA HIGHLANDER

блокіратор кпп констракт, замок кпш, тойота

Чеський виробник автомобільних протиугінний систем CONSTRUCT, дуже вимогливо ставиться до якості і надійності продукції, що випускається. Тому постійно намагається покращувати і модифікувати свої протиугінні системи, вносити нові технічні рішення для ще більш надійної роботи продуктів безпеки.
Цього разу, фахівцями компанії було проведено модифікацію – удосконалення вже існуючого електромеханічного протиугінного замка CONSTRUCT SAFETRONIC
на позашляховик TOYOTA HIGHLANDER , що підвищило надійність і крипкостійкість блокіратора. Оновленій системі присвоєно номер – EMZ 92-123a

блокіратор кпп, замок протиугінний конструкт

SAFETRONIC – блокіратор КПШ з електроприводом, автоматично стає під охорону, блокуючи перемикання селектора КПШ, після вимкнення запалення. Відкривається за допомогою безконтактного чіпа, що прикладається в певному місці на консолі, відоме лише власнику авто. Замкова частина SAFETRONIC встановлюється за допомогою зривного кріплення на заводські кріпильні точки кузова автомобіля, не потребує сверління пластику консолі, повністю захований в підконсольному просторі. 

відкриття замка чіпом, блокує кпш

Програмне забезпечення CONSTRUCT SAFETRONIC повністю виключає можливість неправильної маніпуляції або ненавмисного замикання транспортного засобу під час руху або зупинки.

Відео огляд системи SAFETRONIC:

Залишити відповідь