Блокіратор руля Construct Volant для BMW X4

Угон автомобілів в Україні за останні два роки набув промислового розмаху. Згідно зі статистикою минулого року, кожні 45 хвилин в країні крадуть чергову машину.

Якщо ви щасливий власник BMW, вам є про що хвилюватися, автівки баварського виробника входять в ТОП 3 самих популярних марок у викрадачів.

Ми продовжуємо активно розширювати асортимент механічних протиугінних систем Construct на актуальний модельний ряд BMW. Цього разу в руки наших спеціалістів потрапив позашляховик BMW X4.  На нього було розроблено нову модель протиугінного блокіратора руля Construct Volant.

Volant блокує поворот керма. Закривається/відкривається виключно ключем. Встановлюється на штатні місця кріплення в кузову авто на зривні гвинти.

Для більшого захисту рекомендуємо встановлювати комплекс протиугінних систем, механічні системи доповнювати електронними і навпаки.

Власник саме цієї автівки вирішив встановити додатково супутникову протиугінну систему iWatcher Guard ізраїльського виробника Spetrotec. Дана система дає можливість дистанційно керувати режимами охорони та отримувати дані по авто на смартфон-додаток iWatcher.

Для зняття системи з охорони достатньо після відкриття автомобіля штатним ключем ввести код, відомий лише власнику, на кодовій панелі, що розміщена в салоні автомобіля. При вірному введені коду, система подає сигнал на реле блокування, що потайки розміщене під капотом. Щоб закрити вільний доступ до моторному відсіку, був розроблений та встановлений модельний замок капоту Construct Hood Lock.

Відео огляд встановлених систем безпеки: