Нова серія кодових протиугінних імобілайзерів Spetrotec вже в наявності на складі СПВ Компані Лтд

На склад СПВ Компані Лтд надійшла партія нової серії кнопкових імобілайзерів виробництва ізраїльської фірми Spetrotec.
Spetrotec – ізраїльське підприємство, що спеціалізується на розробці й виробництві систем для приватного та комерційного сектору. Компанія розвиває два основні напрямки: 1) протиугінний захист автотранспорту; 2) моніторинг і керування автопарком.
Компанія проектує, виробляє і постачає екологічно чисті, надійні, безпечні та економічно ефективні рішення й системи для транспортних засобів. Для створення систем компанія використовує кращі матеріали та комплектуючі для електроніки.
Пропонуємо на вибір три типи кодових додаткових протиугінних імобілазера, кожен з яких може бути доукомплетований додатковими реле блокування, по бажанню клієнта. 

Імобілайзер SA11 складається з кнопкового номеронабирача з 5-ма цифровими кнопками та безпровідного реле блокування.  
Імобілайзер SA13 складається з кнопкового номеронабирача з 5-ма цифровими кнопками та провідного реле блокування.  
Імобілайзер SA14 складається з кнопкового номеронабирача з 5-ма цифровими кнопками та двох реле блокування, провідного та безпровідного.  
Виготовляються в Ізраїлі. Під охороною системи унеможливлюють роботу двигуна чи основних елементів автомобіля без функціонування який автомобіль не має можливості рухатись своїм ходом.
Реле блокування має герметичний корпус, залитий пластичною смолою, що запобігає потраплянню вологи.  Завдяки цьому можуть бути розміщені потайки під капотом чи в любому другому прихованому місці. 
Імобілайзери автоматично переходить у режим охорони через 30 секунд після вимкнення запалення.
Щоб зняти системи з охорони, потрібно ввести персональний (відомий лише власнику авто) код (4-6 знаків), набравши його на цифровій панелі. Персональний код власник може самостійно змінювати нескінченну кількість разів. В комплекті імобілайзера в чорному непрозорому пакеті є майстер код, що дає можливість зняти систему з охорони або ж запрограмувати новий персональний код користувача.

Для більшої захищеності, до стандартного комплекту можуть бути додані додаткові реле блокування.
Кожне реле імобілайзера має свій код-ідентифікатор, коли власник вводить код на кнопкової панелі, то на кожне реле йде свій код для ідентифікації та розблокування.
Кодові імобілайзери Spetrotec SA11,SA13 та SA14 знімаються з охорони лише контактним методом – введенням коду на панелі. Зловмисники не зможуть відімкнути імобілайзери дистанційно на відстані, це просто неможливо.
  

Залишити відповідь