Блокиратор кпш+капот на нову MAZDA 6

блокиратор кпп мазда 6

Комплексні системи протиугінного захисту CONSTRUCT VARIO, що одночасно блокують перемикання селектора кпш та відкриття капоту автомобіля набирають все більшої популярності серед автовласників. Встановлена система VARIO на автомобілі заміняє відразу два замки – замок кпш та замок капоту. Номер системи – CV1664-051
При цьому власник одним поворотом ключа в салоні автомобіля керує одночасно двома блокуваннями. Система VARIO поставляється з чеського заводу CONSTRUCT як готовий модельний продукт безпеки під конкретний автомобіль, не потребує при встановленні наприклад додаткового підрізання тросу для регулювання чи інших маніпуляцій з системою при встановленні.

замок кпп, замок капоту, констракт

Модельний ряд комплексних протиугінних систем VARIO з кожним днем збільшується за рахунок появи систем на найбільш популярні в нашій країні моделі автомобілів.
Наразі хочемо анонсувати про розробку нової моделі VARIO на седан MAZDA 6.
Власники цієї автівки, які вважають, що встановлення протиугінного замка кпш їм недостатньо для захисту автомобіля від викрадення, наразі мають можливість встановити систему VARIO, що в поєднанні наприклад з додатковим імобілайзером, блок якого буде розміщено під капотом, стане найкращим комплексом захисту від викрадення.


Відео огляд роботи системи VARIO:

  

Залишити відповідь