Модифікований CONSTRUCT VARIO на TOYOTA HIGHLANDER

блокиратор кпп капот конструкт

Чеський виробник автомобільних протиугінний систем CONSTRUCT, дуже вимогливо ставиться до якості і надійності продукції, що випускається. Тому постійно намагається покращувати і модифікувати свої протиугінні системи, вносити нові технічні рішення для ще більш надійної роботи продуктів безпеки.
Технічними спеціалістами SPV Company Ltd, імпортера протиугінних систем CONSTRUCT в Україну, проведено модифікацію комплексної системи CONSTRUCT VARIO,
системи, що одночасно блокує кпш та капот, для автомобіля TOYOTA HIGHLANDER.
Номер модифікованої системи VARIO – CV 1746a-033.

защита от угона, как защитить авто от угона


Проведено аналіз та вивчення декількох автомобілів зі встановленим замком CONSTRUCT після спроб викрадення. Оскільки циліндр замка CONSTRUCT високої надійності та забезпечує високий рівень безпеки і секретності, маючи високу взломостойкість від відкриття відмичками, то в більшості випадків, дані замки намагаються нейтралізувати вандальним методом із застосуванням силового впливу. Тобто із застосванням фізичної сили і різних силових інструментів, наприклад таких як лом, дриль, викрутки та інші. Тому для покращення міцності конструкції протиугінної системи VARIO від вандального взлому, було посилено металеві частини, що протистоять викручуванню, сверлінню та різаню.

Принцип роботи системи Construct Vario дивіться на відео:

 

CONSTRUCT VARIO – механическая противоугонная система, что одним поворотом ключа в салоне авто, одновременно блокирует переключение селектора кпп и открытие капота автомобиля. Установка системы VARIO проводится на штатные места крепления при помощи срывного крепежа. В комплекте 2 ключа и пластиковая карта для изготовления дубликата ключа.

Залишити відповідь