На новий TOYOTA RAV 4 з варіатором розроблено CONSTRUCT КПШ

1 березня 2013 відбулася офіційна прем’єра в Україні четвертого покоління кросовера TOYOTA RAV4

Пару слів про те, який він, новий RAV 4
Усередині оновленого Toyota RAV4 тепер стало помітніше більше місця, з’явився додатковий простір для пасажирів і багажу в порівнянні з великими автомобілями класу D.
Високоякісні матеріали, м’яка обробка у багатьох зонах дотику пасажирів і нова палітра кольорів підсилюють елегантність нового дизайну. Додаткове використання шкіри на панелі приладів підкреслює високу якість салону.
Шанувальникам Toyota цікаво буде дізнатися, що в новій моделі RAV4 запасне колесо переміщено на дно багажного відділення, а тому більше не буде бентежити водіїв на дверях багажника.
Але найголовніше – це те, що Toyota RAV4 став суттєво тихіше, завдяки системі шумоізоляції й зниженню рівня шуму коробки швидкостей. Саме на кпш, а точніше на авто з коробкою – варіатор, було розроблено механічний замок CONSTRUCT(констракт), що блокує кпш в положенні “паркінг”.
 – TOYOTA Rav4 2013- TIP CF1688

Механічний протиугінний замок CONSTRUCT – це пристрій, що перешкоджає несанкціонованому руху автомобіля.Виготовляється виключно в Чехії на заводі-виробнику в місті Велке Мезиржичи з 1991 року.У конструкції використовується оригінальне технічне рішення, а у виробництві застосовуються високоякісні та надзвичайно стійкі матеріали.В автомобілях з механічною коробкою швидкостей блокування важеля КПШ відбувається в положенні заднього ходу, а з автоматичною – у положенні «parking», при цьому випадкове блокування виключене.CONSTRUCT оснащений високонадійним замковим циліндром з підвищеною стійкістю проти механічних, хімічних, температурних способів руйнівного впливу і захищений від взлому за допомогою відмичок, методів «скручування» і «бампінгу».

Залишити відповідь