На новый Kia Ceraro 2013 разработан CONSTRUCT

Третье поколение Kia Cerato 2013 , он же Kia Forte в США и Kia K3 в Корее, уже приехал к нам в Украину.

Новый автомобиль прибавил в габаритах, что стало уже традиционным за две «пересменки» Cerato. Также в машине был изменен дизайн, новый внешний вид пропитан идеологией Питера Шрайера, который возвысил компанию Kia на новый уровень.

Новый  Kia Cerato 2013 комплектуется 6-ступенчатой механической коробкой передач, а также 6-диапазонным “автоматом”. На сегодня, именно на автоматическую коробку передач, техническими специалистами компании был разработан механический блокиратор CONSTRUCT(констракт), что поможет защитить новый Cerato, от посягательств посторонних.
 – KIA Cerato 2013- TIP CF1687 

Механічний протиугінний замок CONSTRUCT – це пристрій, що перешкоджає несанкціонованому руху автомобіля.Виготовляється виключно в Чехії на заводі-виробнику в місті Велке Мезиржичи з 1991 року.У конструкції використовується оригінальне технічне рішення, а у виробництві застосовуються високоякісні та надзвичайно стійкі матеріали.В автомобілях з механічною коробкою швидкостей блокування важеля КПШ відбувається в положенні заднього ходу, а з автоматичною – у положенні «parking», при цьому випадкове блокування виключене.CONSTRUCT оснащений високонадійним замковим циліндром з підвищеною стійкістю проти механічних, хімічних, температурних способів руйнівного впливу і захищений від взлому за допомогою відмичок, методів «скручування» і «бампінгу».

Залишити відповідь