Протиугінні замки Construct на нову SKODA Rapid

Офіційно оголошені ціни на українські SKODA Rapid. Виробництво моделі на заводі «Єврокар» стартує в березні поточного року, з квітня автомобіль з’явиться в шоу-румах всіх салонів чеської марки в Україні.SKODA Rapid (рапид) вражає своїм виразним дизайном, великою місткістю, чудовим співвідношенням ціни і якості, повним набором систем безпеки та економічними двигунами.

Моторна гамма SKODA Rapid (шкода рапід)  для України складається з трьох бензинових агрегатів і одного дизельного. Останній – це 1,6-літровий TDI, що видає 105 к.с. потужності. Бензинові ж агрегати представлені 1,2-літровим 3-циліндровим MPI з 75 «конячками», 1,2-літровим турбованим TFSI, що видає 105 к.с., і 1,6-літровим MPI з тими ж 105 к.с. Всі двигуни, за винятком 1,2 TFSI, працюють в парі з 5-ступінчатою механічною коробкою передач. Турбований же мотор агрегатується з 6-ступінчастою «механікою». Технічними спеціалістами компанії «CONSTRUCT A&D» розроблено замок Construct (констракт) – CF 026, що встановлюється на 5-ти та 6-ти ступінчату механічну кпш.
 – SKODA Rapid 2012- MAN CF026

Трохи пізніше також  з’явиться в Україні SKODA Rapid з роботизованою семиступеневою коробкою DSG з двома зчепленнями.На авто з такою кпш розроблено замок конструкт – CF 027
 – SKOD Rapid 2012- TIP CF027

Залишити відповідь