RENAULT DUSTER 2018 ПІД ЗАХИСТОМ CONSTRUCT !

Renault Duster – популярний кросовер на ринку України, який гідно проходить найрізноманітніші випробування в найбільш екстремальних умовах. Його компактні розміри і невелика вага кузова забезпечують високу прохідність і хорошу маневреність в складних рельєфних і погодних умовах.
У той же час, за рахунок динамічного дизайну Renault Duster гармонійно вписується в міський пейзаж і стає надійним помічником.

Новеньке авто Renault Duster 2018 року має великий попит серед покупців.
Для захисту своєї автівки рекомендуємо безпеку від Construct.
CONSTRUCT GEAR-actual G2 1937 на автоматичну коробку перемикання та
CONSTRUCT GEAR-actual G2 1934 на механічну коробку перемикання.
Встановлюються за допомогою зривних болтів на штатні кріплення в кузові автомобіля. Принцип роботи механічного протиугінного замка CONSTRUCT GEAR-actual G2 полягає в блокуванні рухомих вузлів механізму перемикання швидкостей.

Також звертаємо Вашу увагу на CONSTRUCT VOLANT 70-034.
CONSTRUCT VOLANT – це найновіша замкова технологія, яка дозволяє убезпечити автомобіль від викрадення. Замок цієї системи блокує кермо, унеможливлюючи поворот передніх коліс. Жоден викрадач не зможе швидко справитися з блокуванням, оскільки для кожного авто система має унікальну конструкцію, до того ж личинка замка розміщена у непомітному місці. CONSTRUCT VOLANT встановлюється за допомогою зривних болтів на штатні кріплення в кузові автомобіля.

       

Бажаємо безпечних поїздок та запрошуємо придбати продукцію Construct на нашій онлайн вітрині 24/7 lock.ua !