Встановлення супутникової системи iWatcher на Ducati XDiavel

Супутникова система безпеки iWatcher від Spetrotec доможе захистити від викрадення не лише автомобіль, але й мотоцикл. В дилерському центрі Ducati, що на проспекті С. Бандери 22, було проведено встановлення системи iWatcher Cellular Alarm Proxi на тестовий мотоцикл Ducati XDiavel.

Супутникова система безпеки iWatcher Cellular Alarm Proxi – універсальний і економічно вигідний стільниковий GSM/GPS пристрій сигналізації та контролю, призначений для запобігання викрадення, який забезпечує можливість відстеження мотоцикла в режимі реального часу.

Використовується глобальна система навігації та визначення положення (GPS) для визначення координат мотобайка та стільникова мережа GSM для управління і контролю стану за допомогою каналів зв’язку SMS та GPRS.
Картинки по запросу фото iwatcher motoЛегкий у використанні додаток з графічним інтерфейсом для смартфона забезпечує дистанційне управління та надає можливість отримувати від мотоцикла важливі дані і сигнали тривоги.

Увімкнення та вимкнення режиму охорони мотобайку здійснюється за допомогою карт-міток. В комплекті системи дві карт-мітки.

 

Залишити відповідь