Відновлення сервісної карти Construct Safetronic

СПВ Компані Лтд визнана як лідер галузі безпеки не тільки в Україні, а й серед фахівців світу. 
Наша спеціалізація – імпорт і впровадження продукції та технологій провідних світових виробників у галузі безпечного замикання.
Ми забезпечуємо технічну підтримку продукції та виконання гарантійних зобов’язань виробників імпортованої продукції на території України.

Окрім цього , компанія здійснює сервісне та гарантійне обслуговування своєї продукції любої складності через розгалужену мережу сервісних центрів. 
Виготовлення дублікатів ключів та електронних чіпів, перекодування циліндрів, виготовлення майстер системи та ремонти любої складності продукції замикання.

З початком 2017 року була досягнута домовленість з чеським виробником CONSTRUCT про розширення сервісних робіт які може здійснювати самостійно імпортер по протиугінній преміум системі Safetronic
Відтепер в сервісному центрі СПВ можливо відновити сервісну карту системи Safetronic. 

Електромеханічні блокіратори кпш Construct Safetronic мають в комплекті два чіпи користувача, для зняття системи з охорони, та пластикову сервісну карту. 
Картка надає можливість 
– переводити систему в сервісний режим, тимчасове відключення автоматичного замикання; 
– виведення з режиму несправності, у разі збою замикання чи відмикання; 
– для зміни часу затримки до замикання; 
– видалення втраченого та запис нових чипів відкриття. 


Раніше при втраті чи пошкодженні сервісної карти, відновити її можливо було лише на зоводі Construct в Чехії, при наявності там демонтованого комплекту системи. 
Наразі карту можна відновити в сервісному центрі СПВ Компані Лтд в Києві.  

Залишити відповідь