Протиугінна система для Renault Kadjar від Construct Ательє

Renault Kadjar – стильний французький кросовер, який нещодавно з’явився на автомобільному ринку України, проте швидко почав завойовувати серця автовласників. З його впевненими лініями, агресивною решіткою радіатора, спортивними “плечима”, інноваційним фірмовим освітленням, Каджар має натхненний, міцний, спортивний та завзятий вигляд.

Власник саме такого автомобіля, бажаючи встановити механічний замок КПШ – CONSTRUCT, звернувся до нашого партнера – «АІС Автокрай» – офіційного дилера Renault в Києві та Київській області. В каталозі Чеського виробника CONSTRUCT модельні замки для Renault Kadjar представленні тільки для авто з механічною КПШ, а представлений автомобіль мав автоматичну трансмісію.
Представники автосалону звернулися за допомогою до фахівців Конструкт-Ательє, які розробили нову модель та відправили зразок на завод CONSTRUCT в Чехію для передачі в серійне виробництво . Відтак, новий, вже фабричний замок має надійти через два тижні, для проходження перевірки та встановлення на автомобіль замовника.

Також звертаємо Вашу увагу й на інші акційні пропозиції від ТОВ «СПВ Компані Лтд» -генерального імпортера чеських механічних протиугінних систем CONSTRUCT в Україні,

Залишити відповідь