Отримати замок CONSTRUCT в подарунок – це реально !

Починаючи з1999 року компанія «СПВ Компані Лтд» є ексклюзивним дистрибутором чеського підприємства CONSTRUCT ( конструкт ) в Україні. Довга та плідна співпраця компаній стала можливою завдяки постійному розвитку та вдосконаленню засобів захисту від угону, а також оперативному реагуванню виробника CONSTRUCT A&D  на потреби ринку.

Щодня технічний відділ компанії КОНСТРУКТ  займається розробками і пошуком нових технічних рішень і в цьому їм неабияк допомагають українські колеги з Конструкт-Ательє , на чиєму рахунку вже понад 500 розроблених моделей замків, що сходять з конвеєра виробника.

  Одним із чинників своєчасної появи у продажі замків для нових автомобілів , є оперативна перевірка перших зразків шляхом встановлення їх на автомобіль. Щоб цей процес відбувався щонаймога скоріше, компанія виробник надає перевірочний екземпляр безкоштовно.
  Скориставшись такою нагодою, в сервісцентрі  автосалона «Автоком» люб`язно надали спеціалістами CONSTRUCT Ательє автомобіль Hyundai Elantra (AD) 2016р. з механічною КПШ  для перевірки та встановлення дослідного замка. При перевірці жодних зауважень не виявлено, про що було надано звіт виробнику.
  Так, завдяки оперативно проведеній роботі перша комерційна партія замків надійде на склад компанії  вже найближчим часом. Замок має номер  CF1820.
  Нагадую, що замок для автомобіля Hyundai Elantra (AD) 2016р. з автоматичною трансмісією вже є в наявності на складі компанії-імпортера “SPV Company Ltd” та має номер CF1856.

Залишити відповідь