Механіка надійніше !

Всім відомий факт : чим гостріше економічна ситуація в країні, тим гірша й кримінальна статистика. На цьому фоні ,ще активнішими стали крадії автомобілів. Адже вигоду можна отримати як від перепродажу авто так і від повернення власнику за його ж кошти…
Хочу поділитись однією історією із життя CONSTRUCT Ателье.
Якось, до нашого центру звернувся власник автомобіля TOYOTA HIGHLANDER. В автомобілі вже був установлений замок КОНСТРУКТ. Але достався від попереднього власника з неповним комплектом ключів, як від замка так і від авто.
  На фірмовому сервісі ТОЙОТА видалили з пам`яті компьютера відсутній ключ від автівки, а наші спеціалісти перекодували замок КПШ під нові ключі. 
   Як розповів нам клієнт, до таких дій його спонукав гіркий досвід. Адже нещодавно в ньго викрали інший автомобіль, TOYOTA CAMRY. Зловмисники прослідкували за ним та скористались так званою “вудкою”, щоб перехопити сигнал від сигналізації. На жаль, навіть за гроші автомобіль не вдалось повернути.
   Тому поспілкувавшись з фахівцем Конструкт-Ательє, власник ХАЙЛЕНДЕРА вирішив захистити його додатково. Із запропонованих систем, було встановлено клавіатурний імобілайзер SPETROTEC, та замок капоту CONSTRUCT HL. 
  
   Окрім сумної історії, власник авто залишив нам на згадку сигналізацію, яку зі словами “механіка надійніше, бо не сканується” він попросив демонтувати. 

   

Залишити відповідь