ЯК ЗАХИСТИТИ МАШИНУ ВІД УГОНУ?

В съемке сюжета для Нового канала принял участие сотрудник компании SPV Company Ltd – Сергей Яремчук

Журналіст «Абзацу!» Максим Узол розповість, як убезпечити своє авто від злодіїв.

Викрадачі машин розгулялися не на жарт. В Україні масово крадуть дорогі автомобілі. Зовсім недавно угнали Land Cruiser українського шоу-мена, резидента «Камеді Клаб» Антона Лірника. Про це гуморист повідомив журналістам «Абзацу!» Максим Узол провів кілька експериментів, щоб дізнатися, які машини перебувають у зоні ризику.
– Якщо раніше викрадачі полювали за «Ладами», то зараз вони заробляють на дорогих автомобілях: Mercedes, Toyota, Range Rover. Виявляється, щоб викрасти авто, потрібно не більше трьох-п’яти хвилин! В інтернеті можна придбати пристрої, за допомогою яких можна відкрити будь-яку машину. Я просто зараз без будь-яких проблем замовив собі такий. Коштує це диво техніки від 1000 до 1500 доларів – копійки порівняно з вартістю машин, які потім розбирають на деталі або продають цілком, – розповідає Максим Узол.
Експерти запевняють: на 100% захистити авто від викрадачів неможливо. Але є способи, які допоможуть «ускладнити життя» злодієві.
– Для зловмисників найцінніший ресурс – це час. Якщо викрадач буде довго копирсатися в машині, може бути помічений. У сюжеті я розповім, якими електронними пристроями необхідно обзавестися водіям, і як ними користуватися, – каже журналіст.

Залишити відповідь