«СПВ Компані Лтд» пропонує послуги з управління та моніторингу автотранспорту від Spetrotec

«СПВ Компані Лтд» надає сервіс з моніторингу автотранспорту ізраїльської компанії Spetrotec

Інформація з GPS трекера в машині передається на сервер (при цьому не потрібне встановлення додаткового програмного забезпечення на комп’ютер користувача), за допомогою якого відображається інформація, одержувати дані про автомобіль можна за допомогою сайту виробника, на якому при введенні логіна і пароля відображаються дані, і за допомогою СМС – у встановлених клієнтом випадках (наприклад, відхилення від маршруту, спробі викрадення, спрацьовуванні датчиків аварії).

  GPS моніторинг автотранспорту – зручний, надійний і ефективний спосіб отримувати актуальну інформацію про місце знаходження автомобіля в режимі он-лайн.

Для всіх власників автомобільних парків супутникова система стеження дозволяє одночасно контролювати рух авто в реальному часі, стежити за режимом експлуатації транспортного засобу.

Отримувати різноманітні звіти, які дозволяють оцінити доцільність використання транспортного засобу.

 Шлях у вигляді таблиці – у цьому вікні відображаються поїздки обраного ТЗ в певний період часу (час, протяжність, адреси).


Звіти по повідомленням – у цьому вікні відображається повний перелік повідомлень, переданих системою моніторингу обраного ТЗ в певний період часу.


Звіти по парковках – у цьому вікні відображається перелік парковок обраного ТЗ в певний період часу (час, місце і тривалість).


Дозволені і заборонені зони – для більш зручного контролю переміщень ТЗ створюються географічні зони. Якщо ТЗ залишає дозволену зону або проникає в заборонену – система моніторингу фіксує це в даному звіті.


Швидкість руху – у цьому вікні відображається швидкість руху обраного ТЗ в певний період часу. При наведенні курсора на певну швидкість на графіку – на карті відображається місце, де ТС рухався в цей час. Для виявлення порушників при побудові графіка існує можливість задавати нижня межа швидкості.

Перевищення швидкості – у цьому вікні відображається таблиця перевищення заданой швидкості ТЗ підприємства в певний період часу.


Сумарні години водіння – у цьому вікні відображається таблиця сумарних годин водіння всіх ТЗ підприємства в певний період часу.


Зведений звіт – у цьому вікні відображається таблиця сумарних годин водіння, пройденої відстані, середньої і максимальної швидкості руху всіх ТЗ підприємства в певний період часу.

Супутникова система стеження дозволяє уповноваженій особі через Інтернет або СМС повідомлення блокувати роботу двигуна певного ТЗ.
Досвід показав, що у компаніях з великим автопарком супутникова система стеження окупається за три місяці за рахунок економії палива; ефективного використання ТЗ; оптимізацій маршруту, розкладу та графіку роботи; оперативного управління та диспетчеризації ТЗ.

Залишити відповідь