Замки Construct в наявності на складі SPV Company Ltd на новий Nissan Almera 2013

Після світової прем’єри на Московському міжнародному автосалоні – 2012 новий Nissan Almera (ніссан) готується вийти на український ринок.

У квітні 2013 року українські покупці зможуть по достоїнству оцінити класичний дизайн і традиційну японську якість цього виключно просторого і функціонального седана, створеного спеціально з урахуванням наших кліматичних і дорожніх умов. Новий  Nissan Almera 2013 побудований на базі Renault Logan, якщо звернути увагу на салон авто, то він багато в чому збігається з салоном Logan.
Наші парнери провели перевірку встановленням існуючих замків Construct (конструкт) на новий Nissan Almera, що раніше були розроблені на Renault Logan.  На авто з економічним бензиновим двигуном з робочим  об’ємом 1,6 л і потужністю 102 л. с., який працює в парі з 5-ступінчастою механічною кпш встановлюється замок Construct кпш – CF 1308, на 4-х ступінчату автоматичну кпш – замок CF 1472. Тому вже сьогодні, ще до офіційної  прем’єри авто в Україні, маємо можливість першим власникам авто запропонувати надійний механічний захист від европейського виробника протиугінних пристроїв Construct.

Залишити відповідь