Електро-механічні блокіратори Safetronic встановлено та отримано лише позитивні відгуки по роботі замка

Нова охоронна система від чеського виробника  Construct (конструкт) – електро-механічний блокіратор Safetronic (сейфтронік), що самостійно стає під охорону, блокуючи коробку переключення швидкостей після виключення запалення та переведення важеля кпш в положення “задній хід” для механічної та “паркінг” для автоматичної кпш.  Для вивчення роботи та перевірки було встановлено перших 6-ть нових замків Safetronic на популярні моделі Тойота та Лексус в дилерських центрах “Автосаміт на Харківському” та “Лексус Київ Захід” на автомобілі тест-драйву, що досить активно використовуються персоналом автосалонів та потенційними покупцями. Системи Safetronic (сейфтронік) були встановлені на Toyota Camry, Land Cruiser 150 Prado, Highlander та Lexus ES 350, GS 350, GX 460.
На сьогодні, із 6-ти автівок тестдрайву на які було встановлено нові електромеханічні замки Construct Safetronic (конструкт сейфтронік) три – Toyota Land Cruiser 150 Prado, Highlander та Lexus GX 460 продані кінцевим споживачам.
Перші відгуки по використанню замків сейфтронік лише позитивні, зручний, логічний та простий в керувані, тепер саме замок Safetronic (сейфтронік) потурбується про те, щоб вберегти авто від угону.

Залишити відповідь