Авторизований CONSTRUCTивний центр від SPV Company Ltd

Компанія SPV Company Ltd, генеральний імпортер протиугінних засобів CONSTRUCT (конструкт) в Україні, в новому 2013 році, у прагненні стати ближче до кінцевого споживача, розширює завдання свого авторизованого центру монтажу.
Ми прагнемо на кожен автомобіль запропонувати надійний протиугінну захист, щоб забезпечити українцям відчуття безпеки і впевненості. Авторизований СONSTRUCTивний центр розташований у Києві на території SPV Company Ltd. за адресою вул. Т. Шамрила 7а. 

Відтепер будь-який бажаючий встановити механічні протиугінні засоби на своє авто, може звернутися в наш центр, де команда сертифікованих спеціалістів запропонує встановлення існуючих модельних замків чи ексклюзивне встановлення нових рішень безпеки, що будуть розроблені саме під ваш автомобіль.  На сайті www.spv.ua в розділі Каталог протиугінних замків можна самостійно підібрати замок на свій автомобіль, переглянути фото салона авто із встановленим замком та ціну замка зі встановленням.  Для попереднього запису телефонуйте за тел. 067 500 88 94  Валентин Войтенко


Довіряйте свій автомобіль професіоналам!
CONSTRUCTивний центр      
вул. Т.Шамрила, 7-А
тел.: (044) 456 94 44, (067) 500 88 94
   

Залишити відповідь