Замки CONSTRUCT на нові FORD B-MAX та FORD FIESTA

В Чеській Республіці, технічними спеціалістами компанії «CONSTRUCT A&D» на нові моделі FORD B-MAX та FORD FIESTA  2013 модельного року було розроблено механічні протиугінні замки Construct (конструкт), що блокують коробку переключення швидкостей в положені “задній хід”
На новий Ford B-MAX, що був розроблений спеціально для міських водіїв, в якому поєднується геніальний компактний розмір, проста дверна система, а також просторий і вишуканий інтер’єр, було спроектовано механічний блокіратор конструкт – номер CF1657 . Вихід личинки замка зі сторони переднього пасажира.
– CF1657 FORD B-Max 2013- MAN 5st
Нова Ford Fiesta, впадає в очі й інтригує своїм зміненим зовнішнім виглядом. Оснащена безліччю нових функцій та інноваційних технологій, що відкривають нові можливості і дозволяють почуватися впевнено та насолоджуватися поїздкою. Передові технології нової Ford Fiesta гарантують, що кожна поїздка, буде унікальним досвідом, а замок Сonstruct – CF1659, що був змодельований на авто з механічною кпш, гарантує надійний захист від угону
– CF1659 FORD Fiesta 2013- MAN
     

Залишити відповідь