Протиугінний імобілайзер Spetrotec – SA11

Актуальність безпеки автомобілів, напевно, не згасне ніколи. Адже які б наворочені системи безпеки не створювалися автомобільними конструкторами, зловмисники також завжди знайдуть слабке місце або лазівку, яка допоможе їм заволодіти транспортним засобом. 

Збільшити безпеку свого «залізного коня» можна тільки шляхом використання цілої системи засобів захисту. Стрімко набирає популярності установка для захисту від угону додаткових імобілайзерів. 
Про іммобілайзера ми писали на нашому блозі вже неодноразово. Нагадаємо, що за своєю суттю це одна з різновидів протиугінних електронних систем, яка не дозволяє зловмисникові активувати двигун і поїхати на автомобілі. 
Штатний іммобілайзер є практично на кожній моделі автомобіля, і встановлюється він ще під час виробництва машини. Одночасно зі штатним іммобілайзером на автомобіль може встановлюватися і додатковий пристрій, який буде блокувати НЕ двигун, а основні електронні ланцюги автомобіля – запалення, роботу паливного насоса, стартера. Найчастіше управління додатковим іммобілайзером здійснюється за допомогою реле.
За своїм принципом роботи додатковий іммобілайзер буде сильно відрізнятися від заводського. Ці відмінності полягають в тому, що додатковий іммобілайзер не має ніякого відношення до блоку управління двигуном. Його завдання полягає лише в тому, щоб переривати певні електричні ланцюги транспортного засобу, тим самим роблячи їх недієздатними.
Ми сьогодні розповімо про новий клавіатурний додатковий імобілайзер SA11 від ізраїльського виробника Spetrotec. 
Справа в тому, що саме в цій країні, в звязку з великою кількістю угонів, та можливістю за короткий проміжок часу переїхати на викраденому авто на територію, де закони не діють, зріс попит саме на клавіатурні імобілайзери. Недорогі, надійні та прості у використанні кравіатурні імобілайзери набули широкої популярності, та наразі встановлені практично на всіх авто.

Раніше ми вже писали про появу в асортименті компанії нового клавіатурного імобілайзера SA11.

У стандартній комплектації іммобілайзер складається з електронного бездротового реле блокування та клавіатури з 5-ма цифровими кнопками.

Для більшої захищеності, до стандартного комплекту з одним бездротовим реле блокування може бути додано додатково до 3-х реле блокування. До бездротовому реле можна додати додатково дротове реле і два бездротових. Кожне реле має свій код-ідентифікатор, коли власник вводить код на кнопкової панелі, на кожне реле йде свій код для ідентифікації та розблокування.

Схема встановлення SA11:
 

Спеціалістами центру CONSTRUCT Ательє вже проведено встановлення декількох імобілайзерів SA11 на автомобілі Renault Logan та Ford Focus. 

Власники авто залишились задоволені встановленими системами та ступенем захисту, що надають дані системи. 
Код імобілайзера SA11 не можна скопіювати, вкрасти, загубити, він завжди буде в голові у водія. Неможливо зняти з охорони імобілайзер дистанційно. Для зняття системи з охорони достаньо ввести код на набірні панелі в салоні авто. Водій самостійно може змінювати Код нескінчену кількість разів.

Залишити відповідь